Bouwfoto’s gemaakt op 9 mei 2017

Officiële start bouw Erf Ammersoyen

start-nieuwbouw-ammerzoden Op 4-11-2016 gaf Wethouder van den Anker het officiële startsein voor de start van het nieuwbouwplan in Ammerzoden.
De wethouder gaf aan blij te zijn met de woningbouw op deze prachtige plek. De afgelopen jaren is er fors geïnvesteerd in Ammerzoden. De bouw bleef echter achter, ondanks dat iedereen vond dat er gebouwd moest worden. Talloze bouwprojecten zijn eerder aan de orde geweest, maar dat was niet op de juiste plek.startsein-erf-ammersoyen

Daarom is wethouder Van den Anker blij dat plan Erf Ammerzoden het wel gehaald heeft en dat er weer ontwikkeld wordt in Ammerzoden.

Voordat de wethouder het startsein gaf, onthulde de heer Ophoff van Inveniam plan & gebiedsontwikkeling een impressie van fase 1B. 18 woningen die in december a.s. in verkoop gaan.
“Laten we dit tempo vasthouden,” aldus Van den Anker.

De start is gemaakt!

20 mei 2016Woningbouw Ammerzoden Erf Ammersoyen2016-05-19 Start Erf Ammersoyen

Deze week zijn we begonnen met de grondwerkzaamheden ter voorbereiding op het bouwrijp maken van Erf Ammersoyen.

Januari 2016. De voortgang

De verkoop van de woningen loopt gestaag. We zijn verheugd u te kunnen melden dat inmiddels bijna 70% van de woningen verkocht/in optie is.
Momenteel zijn we druk doende met het indienen van de bouwaanvragen, alsmede het voorbereiden van het bouwrijp maken van de bouwlocatie.

Gezien de huidige stand van zaken, zullen we nog voor de bouwvakvakantie kunnen starten met de bouw van Erf Ammersoyen.

Eerste ontwerpen – juni 2015

De eerste ontwerpen van de starterswoningen en ruime tweekappers.

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief paars
Volg ons op Facebook.